uFeel.me
ТВОРЕЦ НА СВОЯТА СЪДБА
Автор: Pobeditel,  2 февруари 2009 г. в 19:46 ч.
прочити: 500

За тайните кътчета на душата идва час,
там където се раждат нощем мечтите.
Послушай внимателно вътрешния си глас,
той черпи небесна сила от звездите.

Утрото е начало на труден път отреден,
да погледнеш с оптимизъм в очите света,
положителната енергия да е миг споделен,
да се пребориш със човешката суета.

Водещото начало в живота добре осъзнай,
не прекланяй пред трудностите глава.
Имаш ли принос Земята да стане рай?
Помни, че си творецът на своята съдба.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me