uFeel.me
Цветя за теб!
Автор: joysis,  30 ноември 2011 г. в 10:33 ч.
прочити: 222

Не винаги животът е примамлив,

нанася удар в крехката душа.

Отнема ти закрилата на рамо,

през сълзи само с Бог се утешаваш.

 

И неочаквано за миг порастваш,

калява болката ранения ти дух.

Дълбоко криеш защитен участък

със спомени недаващи да рухнеш.

 

Подпиращ се на кръста бавно ставаш,

а после го понасяш плах отново.

И стъпките ти ги гори жарава,

римувано струи от тебе слово...

 

С цветя покривам паметната плоча.

Ти беше слънчев дар във моя ден за кратко.

Наблизо мъдро изворче клокочи...

И все едно, че разговарям с тебе, татко!

 

 Радостина Драгоева

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me