uFeel.me
Цветна въздишка
Автор: pavli,  26 август 2009 г. в 20:26 ч.
прочити: 2215
Тази вечер компания прави ми Дяволът.
Каза ми: „Нарисувай въздишка.”
(Задачата... дяволска. Как се рисува това!?)
Има ли цвят въздишката?
Може би... индигово тъмна,
поддам ли се на импулси измамни...
Виолетова, ако съмнения ме обземат...
Червена ще да е, изпълнена ли съм с ярост...
Или синя, щом мечтание в мене прелива...
Зелена... когато спокойствие ме изпълва...
Нащрек ли съм... жълта ще е тогава.
(Мен май оранжево ме завладява...)
За да мога от Дявола да се отърва,
моята въздишка ще е с цвят на дъга. 

                                                    © Павлина Петрова



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me