uFeel.me
Цената на щастието
Автор: juNe,  10 април 2013 г. в 18:49 ч.
прочити: 255
Каква на щастието е цената?
Колко би платил да си щастлив?
Щом отдавна празна е душата
и не намираш живота за красив.

Усмивката измамно на лицето ти стои,
но друг ли лъжеш, или себе си?
Пазиш си тъгата от хорските очи,
няма смисъл да им казваш кой си!

И колко би платил да си щастлив?
Знаеш, не говоря за пари.
Намираш ли живота за красив?
След себе си оставяш ли следи?

Вярваш ли, че не си тук случайно?
Че някой е решил съдбата ти отдавна?
Или понякога си мислиш тайно,
че от твойта няма по-голяма драма.

Животът ти е дар, помни.
Живей както ТИ намираш за добре.
Накрая всичко ще се нареди.
Щом някой подари ти своето сърце!

Когато стане време, когато дойде края,
искам да ми кажеш какво от живота си разбрал.
Не се тревожи ще отидеш ли във рая,
разкажи ми какво за щастие си дал!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me