uFeel.me
ТРИУМФ НА ВОЛЯТА -ЛЕНИ РИФЕНЩАЛ
Автор: yuliya2006,  8 май 2009 г. в 18:17 ч.
прочити: 448
Триумф на волята, дрогирана тълпа,

кънтят токове, марш в строй.

Факли горят, клади от ад,

магия кат лава, тълпите залива.





Триумф на волята, дрогирана тълпа,

без радост, без страх вървят.

Очите стъклени, висша раса,

магия душата обладала е.





Триумф на волята, дрогирана тълпа,

пред очите, римски древен свят.

- Хайл, хайл, червени знамена,

дявола превзел е таз душа.





А тя великата, командва със замах,

извайва мит, могъщ ред.

Триумф на волята, време жестоко,

вилнее бяс в пречупен кръст.




07.12.2008

ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me