uFeel.me
ТОВА СИ ТИ
Автор: AMAZING,  5 юли 2013 г. в 06:39 ч.
прочити: 235


Сила мощна съм, вибрираща, гравитационна,
хармонията в хаоса съм съвършена!
Вселена в кванта съм, вълна съм торсионна,
звезда съм супер нова в тъмата непрогледна!

Ела пред мен и изправи се, виж ме!
Светя целият в златисто бяло!
Това си ти! Във себе си държиш се!
Очите ми кристални, ах, това вълшебно огледало.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me