uFeel.me
ТОЛКОВА МНОГО ЛЮБОВ
Автор: beb69,  18 юни 2011 г. в 10:48 ч.
прочити: 348
В нас има толкова много любов,
разхвърляна с подла небрежност ...
Трофеи и плячка в приказен лов
и жертви удавени в нежност.

И има толкова много, че в мен,
събужда се нещо първично ...
Фурия скандална, ген подарен,
магия, вълшебство митично!

Виждам я в хора, птици и звуци,
в топлия бриз на юнския мрак ...
По въздуха скита, по селски каруци,
по море, по шосета ... на влак!

Тя извира от извор незнаен
и понякога идва на кон ...
Дъхът й е чудо, порив омаен
и от сърцето промъкнал се стон.

Да, има толкова много любов,
но само за тези дочули,
че в душите, вместо рицарски ров,
строят се мостове и кули ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me