uFeel.me
ТИШИНА
Автор: AMAZING,  17 август 2011 г. в 22:24 ч.
прочити: 178


Дълбоко в сърцето на душата,
сгушена мълчи си тишината.
Тя няма цели нито идеали,
и в тях живее, но не са я оковали.

Всичко тя го ражда и в нея то умира,
следа оставя, мимолетна, бледа,мнима.
Със скалпел думите прецизно тя раздира,
За да вибрира слово живо, вдъхновено в рима.

Тишина, смирена и непретенциозна,
проникновена, могъща, необятна.
Всеприемаща, красива, грандиозна,
мистична, усещана, но непонятна.

Тъй лесно ти си нарушима,
крехка, нежна си, но не и разрушима.
Какво освен да взема тук да замълча?
Да се изкъпем в музата на мълчаливите слова.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me