uFeel.me
Свят вълшебен и коварен
Автор: yuliya2006,  7 май 2009 г. в 12:01 ч.
прочити: 265
Свят вълшебен и коварен,
лица прикрити зад екран.
Мисъл -меч, война се води,
гвардейци - черни,  бели.

Свят вълшебен и коварен,
този уж ти е приятел.
Но в миг над теб канонада,
той бил роб,нямал свобода.

Свят вълшебен и коварен,
фойерверки, нежни думи.
Подаръци, отрупват те с любов
и ти немееш щастливо упоен.

Свят вълшебен и коварен,
жестока битка да си пръв.
Препъваш някой, друг заплюваш,
важно днес да си горе- връх .

Свят вълшебен и коварен,
миг-магия и си в плен.
И макар той да е опасен,
щастлив си да си днес  тук.

09.12.2007
ДЖУЛИЯ  БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me