uFeel.me
Светулка
Автор: SILA,  22 октомври 2010 г. в 22:03 ч.
прочити: 407
 Ей така геройски
 потънах в този свят,
 всекидневието бавно
 превърна се във мрак.

 Светлинка съм, ама
 на светулка, мъждукаща
 без път и власт и хоп,
 мигом ще се удари 
 в блеснал стъклен пласт.
 
 Така бавно се издигам,
 а скорострелно тупвам
 в пепелта, нямам сила
 да се боря със страха.
     
 Той просто се е слял
 с кръвта, пленил  е
 всички сетива...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me