uFeel.me
Светът е чист
Автор: Deuce,  27 май 2009 г. в 12:16 ч.
прочити: 305
Светът е чист...
и в него се пречиствам.
И къпя се в съдбата всеки ден.
Върху си капки бъдеще разплисквам
И времето разлива се пред мен.

И няма болки, няма порицани.
Няма ни вина, ни съвест тежка.
Чисти са сърцата изтерзани.
Красиви са душите ни човешки.

И всичко ни е тъй естествено.
И няма повод за наказване.
Правдата не е божествена...
Притчите са за разказване.

Живей човешки, чувствай гнет
и всичко друго нагнетявай!
Животът ти е тих сонет,
греха неосъзнат възпявай!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me