uFeel.me
Свечерява се
Автор: balada,  11 ноември 2012 г. в 23:56 ч.
прочити: 269
Свечерява се. В полето
тръпнат непонятни сили.
Чакат да се скрие светлината,
да излязат. Да закусят с мислите
на окъснели пътници.


Нощта гъмжи от изобилие.
Нощта гъмжи от паралелни
съществувания.

Пълна е с надежди за безсмъртие нощта.
Неизчерпаем потенциал е стиснала
в стомаха. Бъдещето
в гръдния й кош
е притаило семената си.

И тялото ще бъде сянка -
рехава и тиха.
Рехава и тиха.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me