uFeel.me
Сутрешен биосеанс
Автор: pavli,  1 юни 2009 г. в 07:12 ч.
прочити: 2253
( може да се чете и вечер )

Болезнен стон на тялото улавям...
Трепет на сълза разсича привидна тишина.
Зората разсейва бледите облачни пухчета.
Вдишвам утринна прана с жадна чувствителност...
И зареждам с разтворени длани слънчева аура...
Попадам в хармонично трептящо поле -
енергийните вихри пронизват плътта ми...
Обричат ме да оставя жива следа...   

                                                          © Павлина Петрова


                                                             \"Изплетени пътеки\" - 2008

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me