uFeel.me
Суетата
Автор: emka87,  26 юли 2012 г. в 12:35 ч.
прочити: 269
Спя, а до мен почива суетата
притихнала, оставена, ненужна
чакам и попивам тишината
не съм щастлива, нито тъжна

Оставила емоции излишни
забравям за тълпата и страха
край мен минават хора безлични
родили в душите си греха

Всеки намерил своя си битка
оцелява ден за ден
бори се, мачка, убива
а после умира - самотен, смирен

Но аз продължавам да спя, а до мен суетата
дебне безпризорна сама
обгръща бавно тълпата
и преспива нежно съвестта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me