uFeel.me
Сцената
Автор: Melissa,  7 февруари 2009 г. в 15:48 ч.
прочити: 264

Няма да вдишам пролетния дъх на клоните.
Няма да целуна небето по вятъра.
Мислите ми сякаш са пироните,
забивани по сцената на театъра.


Чула бях, че крилата са ни нужни.
Знам,трудно е да литнеш.
Научих се да не летя на чужди
и, че най боли, когато свикнеш.


За кого е пролет? И защо летят?
Нима не знаят, че сцената е кръгла?
Че завърта се тя и всеки път,
все някой от сцената си тръгва...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me