uFeel.me
Страхът
Автор: tsofa,  20 юни 2011 г. в 12:11 ч.
прочити: 167


Страхът  ̶   несигурност, с нотки тревожни,
сянка злокобна зад всеки човек,
ратай на герои, цар на безбожни,
няма за него физически лек!

Страхът  ̶   разбил милиони животи,
цели империи водил към крах,
будни дейци изродил в идиоти,
бил ли оставян ̶ вилнеел с размах!

Страхът   ̶  ежедневно на нашия праг,
преоблечен в наперен... евнух!
Не причината   ̶  ТОЙ САМИЯТ Е ВРАГ  ̶
но нищожен пред силния дух!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me