uFeel.me
Страх
Автор: Josephine,  16 юли 2013 г. в 21:02 ч.
прочити: 252
Страх ме е...
От мен.

От очите в огледалото.

Страхувам се...
От себе си.

Не познавам другите  мен.

Страх ме е...
Да скоча в мен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me