uFeel.me
Страх от тъмното
Автор: Бо,  5 февруари 2009 г. в 19:37 ч.
прочити: 497

Случва ли ти се понякога, когато
зърнеш плътна сянка да трепериш.
Търсиш ли във здрач със тънки пръсти
по стената, ключ на лампа да намериш.
Стават ли реалност твойте кошмари,
щом около тебе черен мрак изплува.

Зная как е, но отдавна,
тъмното от мене се страхува!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me