uFeel.me
Старият чадър....
Автор: dio_perdona_io_no,  2 април 2011 г. в 10:02 ч.
прочити: 371
Ох.
Нещо ме прободе...
Купидонова стрела?
Ех.
Да можех, да те видя,
през старите ми очила.
Ах.
Това си ти...
Старият чадър.
Ха.
Кой, те сложи тук?
На този одър....
Хи...
Май съм аз....
Старостта ме разпиля.
Да.
Колко спомени със теб.
Приятел мои, от младостта.
Ад.
Преживявал съм със теб...
Стисках те с една ръка.
До,
този самотен ден,
Купидонова стрела.
Де,
да можех пак.
Със теб, ще полетя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me