uFeel.me
Старателно изтупай сетивата
Автор: petinka,  5 юни 2012 г. в 15:08 ч.
прочити: 387
Атлазени пантофки сваляй, принце -
препускай бос на щур адреналин,
а той из вените ти на талази
сърцето ще изпълва... По един

магичен начин те зарежда с лава,
създава чувство, че си жив.
И питаш се - къде съм гледал,
и как допуснал съм ЖИВОТ, а сив!?

Старателно изтупай сетивата,
затлачени от гъстата мъгла
на тъмно минало, на миг нераден,
и в слънце превърни оназ тъга,

която досега е в теб гнездяла
и раждала сълзи от мрак.
Я виж - светът е тъй чудесен
и радвай се... Той няма аналог! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me