uFeel.me
Среща
Автор: feia,  19 септември 2012 г. в 10:39 ч.
прочити: 305
Сякаш кратката ни среща
цяла вечност продължи.
Ти разказваше ми нещо,
аз те слушах с трепет жив.

Грееха в очите сини
сдържан плам и скрит копнеж.
Съзерцавах те с усмивка,
без дори да разбереш.

Брулеше софийски вятър
с дъх на септемврийски дъжд.
Бе ми странно на душата:
моят син бе станал мъж...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me