uFeel.me
Среднощно
Автор: pavli,  12 декември 2009 г. в 13:55 ч.
прочити: 2256
В тъмното, помъдрял,
хоризонтът ми се свива...
Изранените ми следи
са осъдени от хорски сплетни...
Разпадам се...
на милион парчета...
за да науча повече за себе си...
И всичко, през което минах,
за което страдах... бе,
за да намеря цялостност,
да се почувствам разбрана...
и призната... от Човека...

                              © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me