uFeel.me
Спокойствие
Автор: oriola,  24 юли 2011 г. в 23:39 ч.
прочити: 308

Спокойствие, дете на мъдростта,
ценя високо вярната ти дружба.
Бъди неотменимо ти със мен,
и моят дух не ще познае нужда.

Прекрасната ти мантия краси,
изглажда бръчка, буди тиха радост,
с нетленна длан посява Светлина
и пее песен, дъхаща на благост.

И въпреки че искат всеки миг
със взрив да те разкъсат на парчета,
не ще те дам, защото си ми щит
пред гняв и слабост, болка и несрета.

Спокойствие, дете на мъдростта,
прекланям се пред вярната ти дружба.
Бъди със мен в великия Градеж,
бъди със мен в прекрасната ми Служба.

                                                                     

                                                                       24.ХІ.2001 год.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me