uFeel.me
Споделено с pin4ee
Автор: Slava56,  3 февруари 2009 г. в 21:23 ч.
прочити: 421
pin4ee
"И оглупях от ранната си мъдрост."

Аз
Опасно е да помъдрееш рано,
рискуваш младостта си да погубиш -
преценяйки дали да се обвържеш,
може да пропуснеш да се влюбиш.

А после...
После може да е късно.
Узряла ли?
Добре.
Ала презряла...
Изгнива ненавреме плод откъснат,
не жъне никой нива прегоряла...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me