uFeel.me
Спътницата моя на име Тъга
Автор: Gambrinus,  26 януари 2010 г. в 16:15 ч.
прочити: 308

Спътницата моя на име Тъга

                             На майка и татко

 

 

Дълъг е пътят, за него дойде деня,

Очите сини отново просълзени са.

В голямата празна кола качвам се

Със сърце свито на Изток за да поема.

В косата с оставени бели отпечатъци,

От прегръдките на мисли мъгливи

И спътницата моя на име Тъга.

 

 

 

 

 

Дълъг е пътят, редят се граници,

Очите сини бързо уморяват се,

А спомени млади за детство едно,

За майчина ласка в бащина къща,

За отминали любови и разлъки

И години сякаш мигом отлетели

Припомня ми спътницата моя на име Тъга.

 

23.12.2009

České Budějovice

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me