uFeel.me
Сол
Автор: pavli,  14 юни 2009 г. в 05:42 ч.
прочити: 2188
Преобръщат ме морски вълни и талази...
Единствена следа по кожата ми - сол...

Пришпорвам времето, останала без дъх, в пот обляна...
Единствена следа по кожата ми - сол...

Сълзи промиват очите ми...
Единствена следа по кожата ми - сол...

Толкова много сол събирам -
трудни залъци да соля...  

                            © Павлина Петрова








***
Солта е не само метафора на земните ни страдания, но и вкусът на живота.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me