uFeel.me
Слугите на злото...
Автор: tarapo,  1 февруари 2011 г. в 02:18 ч.
прочити: 238
* * *

Слугите на злото не спят,
те дишат и пърхат край тебе,
припкат, ходят, пълзят,
душата ти чакат да вземат...
Аз зная, край нас са,
макар и незрими!
Особена раса са
и все са по... трима!
Те...
Гнусни души са - ласкатели,
на лицата усмивки, в ръцете... кинжали!
Те са \"верните\" ти приятели,
които не са те предали...
Вечно край теб са - търсят компания,
шушукат и мазно се хилят...
Да бъдат \"живи\" - това им е мания
и са в екстаз, когато те жилят...
Слугите на... Злото! Те нямат покой!
Те пият животът ти, те са... безброй!
Те и не мрат - всеки ден раждат,
уж нямат и плът, а все си угаждат...
Доброто отдавна изпиха у хората,
мляскат, преглъщат и все не им стига,
изроди някакви - не познават умората,
не спират за миг да... плюят интриги...

Ех времена...
Красиви и чудни,
Във всеки от нас
спи,
един дявол - Буден...


* * *

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me