uFeel.me
Случва се
Автор: pavli,  21 юли 2009 г. в 08:51 ч.
прочити: 2234
Заковала съм усмивка на лицето.
С малко грим - за по-изискано...
Отразявам слънцето напето.
Нищо, че душата е разплискана…

А сълзите вечер свалят грúма...
Тишината в тъмното е истинска.
И отварям на душата скрина -
да попълвам липсите...



***
Господ от кал е направил красива плът...
Защо аз да не мога от липси да напълня душата си?!  

                                                                          © Павлина Петрова



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me