uFeel.me
След залеза
Автор: yotovava,  23 юни 2010 г. в 07:08 ч.
прочити: 172

Остатъците на деня доказват,
че всичко има своя смисъл.
И в свойта евтина позлата
залезът е мъдър скитник.


С трохите сухи на една утеха

събирам стръкчета надежда.

Нощта е топла като дреха

тъкана от тъмнинна прежда.


От всяка ярост нежелана

сърцето ми бразди дълбоко.

Мисъл - дума,  капка - рана.

И границата между нас - широка.


Безценен е обаче този ден

зад хоризонта виснал като паяк,

когато прошката е късче хлеб,

с което гълъбите да нахраним.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me