uFeel.me
След мълчанието (5 месеца)
Автор: uragannnn,  2 юли 2011 г. в 02:19 ч.
прочити: 183
След мълчанието

(5 месеца)

Не крия, че тежки са дните
и кратки полусънните нощи,
че стават на грижа парите
и на укор чужди немощи!

И макар, че за глупости споря
и за дялкане имам греди,
пак с Твойта помощ се боря,
да съм по-добър от преди!

01. 07. 2011 г.

Прага

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me