uFeel.me
След буря
Автор: tanq_mezeva,  5 май 2011 г. в 10:06 ч.
прочити: 467
След бурята грейва дъга,
с усмивка  душите обгръща,
пришива ни бели крила
и в птици ни волни превръща.

Залепя в очите слънца,
да сочат те пътя предречен.
И с вяра в мечти, чудеса...
обяздваме  вятъра вечен.

Летиме... към тази дъга,
която магнитно привлича.
Да минем под нея сега,
то значи, че  Бог ни обича!

След буря... добра тишина
прегръща света многоцветно.
Да вдишваме с радост мига.
Живеем! Не е ли чудесно?!

 


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me