uFeel.me
Слабост моя непосилна..
Автор: Vital4e,  3 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 423
Не се отказвай от живота,
недей да търсиш самота,
не бягай, щом ти дават,
а взимай през глава.

Не искаш да обичаш, без да те обичат,
не искаш за пореден път да те боли,
замисли се - давал ли си всичко?!,
тогава нека те боли...

Красотата е да можеш другиго да подариш,
обич, вярност и надежда да крепиш,
да даваш, без да чакаш,
без да искаш да пестиш.

Мъчно ми е да те гледам, как падаш,
слабост моя, аз ще съм до теб,
но най-важно е да се изправяш,
макар отдолу да е лед...


Приятелю, прости ми,
пиша го за теб,
за да знаеш, че ме има
и че страдам аз за теб.

Лека нощ, слабост моя непосилна...

За Red_hack :)


(24.05.2005г.)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me