uFeel.me
Скарабей - еднорог
Автор: plami_6,  26 юни 2011 г. в 09:18 ч.
прочити: 190
Бленувам частица едемска,
а чезна в трънаци и глог.
Разбунвам мълвата махленска -
аз съм скарабей-еднорог.

Преброждам гори тилилейски
с палитра и глина в ръце.
Парцалено лъвче Немейско
изгризва днес мойто сърце.

И съска духът ми - посечен,
жестоко в летеж устремен.
Изхърква сентенция вечна -
мечтай, но ще бъдеш скосен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me