uFeel.me
Силна
Автор: LJULJU23,  4 април 2011 г. в 01:07 ч.
прочити: 389

„Това, което не ни убива, ни прави по-силни.\"

Станах стоманена - вече съм силна!
Даже сърцето превърна се в камък.
Мога сама - не ми трябва закрила:
мой е в жаравата буйният пламък.

Няма сълзи, няма помен от страх -
чувствата нейде дълбоко зарових.
Даже душата, потънала в прах,
някъде вътре да стене оставих.

Пълен покой - само бели стени:
болката в мен да припари не смее.
Всяка емоция тихо мълчи,
птица самотна в небето се рее.

Старо лице - просто нов макиаж:
крива усмивка на бледите устни.
Някакъв странен фотоколаж
сякаш на клоун, абсурдно безчувствен.

Искам отново слаба да съм:
щом ми се плаче да мога да плача,
да се зарадвам на слънцето вън,
да се страхувам от сенките в здрача.

Ала е късно - аз съм скала:
твърда, самотна, уви недостъпна.
Само красивата нежна луна
в моята пустош остана ми спътница.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me