uFeel.me
Силата на словото
Автор: tanq_mezeva,  27 януари 2009 г. в 20:43 ч.
прочити: 455

Силата на словото,

магия е

черна или бяла,

/в зависимост от нас./

Светът си свой,

чрез нея програмираме,

попаднем ли неволно

под пряката й власт.

Те думите ни,

семенца са плодовити,

проникнат ли дълбоко

в лехите на ума.

И щом с емоция отровна

ги поливаме,

плевели покълват-

завист,  злоба и тъга.

И мисля си, безгрешна да съм

в словото,

да сея само обич,  

радост и добро.

Не се поддавам на

инертността на злобата,

но е реалност

действеното зло.

Отварям си сърцето,

до напълване.

Знам, трудно някой

ще го нарани,

щом казвам искрено ,

обичам ви,

словото се връща

и благодари.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me