uFeel.me
Сега
Автор: pavli,  29 март 2011 г. в 12:10 ч.
прочити: 1247

Как да се върна към прекрасното бъдеще,
което съм загърбила?

С вълшебна ли лопата от миналото да изровя
туй, което съм била?

Да забравя ли всичко, което съм научила?
Без изключение...

Да изтрия ли всички условности, вярвания, идеали?
Без остатък...

Да се върна ли към сянката си, да я осветя
и да приема онова, което ми приляга?
Сега!

                                              © Павлина Петрова

                                                 \"Докосване\" - 2006

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me