uFeel.me
Сърцето ми
Автор: Slava56,  2 януари 2009 г. в 11:06 ч.
прочити: 412

Сърцето ми
с твоята болка се свива.
Напразно
със строгост му казвам:
"Не бива!
Не се изхабявай
за чуждите рани!"
Остават словата ми
пак неразбрани...
Не иска да чуе
сърцето ми клето,
от чуждата мъка
отново обвзето!
...
А ако и моята
сложа при нея -
как ли горкичкото
ще оцелее?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me