uFeel.me
Самота
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 471
Предадох се -
не мога вече-
откъснат от света,
душата е далече.
И празнота изпълва мойта самота...
Дали е тя?
Дали една?
Но има ли единственно една
едничка самота?
Къде ли отлетя?
Защо съм сам?
Защо? Не знам?
Нали сред тази самота
се ражда в мен
самотната тъга…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me