uFeel.me
Сама
Автор: tanq_mezeva,  26 август 2009 г. в 18:41 ч.
прочити: 711
Приседнала сама във мрачината
с премрежени, невиждащи очи
обърнати навътре в дълбината
с въпрос, защо душата ми тъжи.

Кое е нещото което провокира,
болката  и тягостната празнина,
която след стиха ти ескалира, 
в желание за...  лична свобода.

И "патериците",  до скоро нужни,
захвърлям в ъгъла. Не ме е страх
да се изправя, даже да залитна,
негънеща  пред никого гръбнак.

И да зачеркна всички  идоли
фалшиви и измислени от друг.
Сама извайвам...  свои истини
рисуващи в душата ми без звук
.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me