uFeel.me
Съдбовност
Автор: SILA,  22 юни 2011 г. в 18:30 ч.
прочити: 413
    Дъхава красота,
   игриво пърха с крилца,
   вътре в теб задейства се
   в сблъсък с реалността.

   Не оставяй друг,
   в плът и кръв роден,
   да дава мнение и тон,
   да плюе твоя взор 
   и твоя дом.

   Дом, не с тухли съграден,
   а в тяло с живи клетки
   прероден. Съдбовност е,
   приятелю, всичко що се
   случва в твоя ден.

   Съдбовност е мигът, 
   в който си роден. Носиш
   себе си вовеки, пази чиста
   съвестта, защото тя ще
   бъде съдник и съдба!

   Харесвай личността си,
   заслужена навярно, някъде
   преди, но обичай същността си,
   защото всичко надживява - бди ли, бди...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me