uFeel.me
Съдба
Автор: kleopatrasv,  21 май 2013 г. в 22:29 ч.
прочити: 308
Тунел
 път

и непозната светлина
Лабиринт
кръг
и въздушни стъпала
Струя
полъх
и възнасяне на душа
акумулиране на болка
и изсмукване на времена
Магнитен облак
придърпване на тела
Няма вече образ
няма звук  
има само светлина
и слой интуиция
с повърхностна белота
с излята орисия
без завършена яснота
Същността
сгромолясва в една пауза
за секунда една 
беше краят на света
и не беше нужно да гледаш

нито да чуваш
само с последна глътка въздух
да отпътуваш във вечността
...а краят
е началото...
Съдба!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me