uFeel.me
СУЕТА
Автор: insight,  3 юли 2010 г. в 23:10 ч.
прочити: 290
По-тихо, никога не е било,
че чувам чак кънтящите си мисли,
животът ми е странно колело,
до вчера - с главна роля,
а днес съм зрител със програмни листи!
А пистите са бързи покрай мен,
и чувам: \"Все не стига време!\"
и всеки състезател бил роден
и мачка всичко, защото имал \"цели\"!
И търсят слава и пари,
и всеки ден измислят си сюжета,
забравили детето в себе си,
и също, че отвън цъфтят лалета!




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me