uFeel.me
СТЪКЛЕНИ ЧУВСТВА
Автор: Kelly01,  9 юли 2009 г. в 07:43 ч.
прочити: 1446
Бели листи, бягащи надежди,
стигма - стръв за минало продадено
непрогледни погледи... разкъсани,
непорочност... чувството проядено.


Бели думи... в смисъла жестоки,
разноцветни сълзи - за измиване,
грешки... недопускани отново,
тихо ми нашепват... непрокудени.


Бели дни... изядени от нощите,
и звезди... изгубена вселена,
вяло... неподправените истини,
ме обгръщат, разностранна схема.


И надеждите... понякога са бели,
оптимизма... силно в мене диша,
преоткривам се... отново окрилена,
дишам чрез емоции... и пиша.


Неподправено... е още в мен детето,
бягам... през ливади от копнежи,
трудното завръщане... е вричане,
разсъбличам се, обличам се в стремежи.


9.07.2009 год.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me