uFeel.me
СРЕЩУ ВЯТЪРА
Автор: tinarosivoice,  4 август 2009 г. в 23:32 ч.
прочити: 322
Далечното дъно
все ни влече,
в спадовете
с провокативно
спъване да ни повлече...
но...
НЕ!
Ставаме
срещу вятъра шеметен
на колене,
пак се изправяме -
още потребни
под това небе!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me