uFeel.me
СЛЕД ВОЙНА
Автор: tinarosivoice,  27 януари 2009 г. в 04:41 ч.
прочити: 284

Глупаци праволинейни
размахват пръст,
вторачени в мене,
а аз - радиална -
открито на път
войната "на тихия фронт"
продължавам...

Както омразата славна
гордо Любовта поглежда,
така на мига безславно
светло Любовта я подрежда...

Било е така
и след всяка
ужасна война,
но остава кръвта!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me