uFeel.me
Шепот
Автор: Borisov,  8 август 2012 г. в 09:19 ч.
прочити: 192

Крещя!

Крещя в мълчание

     на думи неизречени.

Кървя… във крясъци

     от удавени стенания.

Полусенки мрачни, неразбрани

          сипят дъжд от неживи рани.

Полуистини

     остават незабравени

          и блъскат се във

                 моето съзнание.

Полусънища

     прокрадват се на яве

          от нищетата неизбавени.

Неспящи и незрящи спомени

     се лутат в тъмните ъгли.

Шепот!

Шепот от несбъднати мечти…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me