uFeel.me
Ще затворя очите ти с целувка
Автор: CAMCOH,  26 октомври 2009 г. в 09:19 ч.
прочити: 496
Когато свършат времето и дните
и когато Бог за нас реши да пита,
надявам се ще са ни стигнали мечтите
и ще оставим нещичко със смисъл.

Прегърнати пред залеза на всичко,
очите ни отново ще се сливат;
сърцата ни ще тупкат във „обичам”
и пръстите ни пак ще се намират.

Светът ще бъдем само ти и аз,
както всичките лета преди това…
Дали ще чуя първи Онзи глас,
или ще тръгнеш първо ти, Душа?

Душата ти към Рая ако литне,
ще те целуна тихо по очите…
Сълзите ми по тебе ще покапят
и ще се превърна в тъжен камък.


24-25.10.2009.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me