uFeel.me
Ще забият старинни часовници
Автор: BECTA,  23 декември 2012 г. в 09:04 ч.
прочити: 318

Огън пламна в леглото от чакане,

жажда моите устни гореше.

Дълго време за теб не бях плакала,

всичко идващо минало беше.


Пусто нека да бъде туй искане.

С тебе още в съня се разминахме.

Дни и нощи в тетрадка описани

изличиха и тази година.

 

Ще забият старинни часовници,

във дванайсет, с една равносметка.

На върха на елхата - чаровница,

ще изгрее звезда, ще засветка.


Само аз ще оставам все същата,

ни по-влюбена, нито по-мъдра.

Всяка Нова година е връщане

към изпълнена стара присъда.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me