uFeel.me
Ще остана...
Автор: soultraveller,  25 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 371
Когато слънцето се скрие
зад линията на света.
Когато вятърът утихне
сред пустинните скали.
Когато времето изпие
миналото без следи...


Ще останат ли копнежи?


Пясъкът зад мен
е без следи.
В очите ми пресъхнали
самотност се таи.
В сърцето ми
спокойност се е свила-
в себе си
сълзите ми попила.


Няма полъх в нощта,
няма звук от думи,
няма плач,
тъгата е далече.
Няма свят с хора
и живот.
И вас ви няма...
Само тишина.
... и нишка тънка
опъната към вас
в безкрая.
Да я последвам ли?
Не зная.

Ще остана...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me