uFeel.me
Ще остана дете
Автор: love_twiSter,  6 май 2012 г. в 19:39 ч.
прочити: 385
Ще остана дете! И през прага на трийсет
ще се втурна в деня с ненаситни очи,
за да търся какво в непознатото крий се
и какво в очевидното мрачно мълчи.

Ще протягам ръка! И дори да се случи
за момента на дързост да плащам със дни,
ще са паметни те и чертите им скучни
ще са празнично пъстри, макар и в сълзи.

Ще мечтая на глас! И какво от това, че
ще ме сочат мнозина със смях на уста?
Чрез усмивката, зная, душата им плаче
за копнежите жарки с окови в гръдта.

И ще вярвам в това, че безсилни са дните
и пред прямата слабост на трийсет по две,
че лицето от бръчици всъщност гранит е,
че дори и след триста ще съм още дете!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me